fredag 29 mars 2013

Glad PÅSK!

Vi önskar alla en riktigt GLAD PÅSK!

//Lena & Anette

söndag 17 mars 2013

Lite träning

Idag blev det lite hundträning med Carina och Birthe trots den eländiga blåsten som inte vill ge med sig. Hittade man lä var det dock underbart i solen.



Med Knox körde jag långa linjetag åt alla håll i vinden i det kuperade landskapet. Nu börjar Knox och jag förstå varandra även vid stoppsignal och höger/vänster. Det känns bra.

Bull fick både markeringar och linjetag. Bull har stenkoll på nedslagsplatser trots dolda nedslag och lurig vind, och som han jagar. Vilken underbar näsa den hunden har!

//Lena

söndag 3 mars 2013

Husbygget

Det var ett bra tag sedan jag lade upp några bilder på vårt renoveringsprojekt. Nu äntligen känns det som om vi börjar kunna skönja slutet på ombyggnaden. Tak och väggar är färdigmålade, golvet började läggas i fredags, kakling av badrummet påbörjas imorgon och därefter är det bara köket som återstår.


















Tillbygger får vänta till det blir plusgrader dygnet runt.

//Lena

Underbart väder, då blev det träning

En underbar vårsol har lyst på oss hela dagen. Inspirerad av vädret stack jag iväg och tränade hundarna en sväng i förmiddags.



Bull, Knox och Ducken njuter av vädret.

//Lena

Äntligen!

Bilder från morgonrundan med hundarna. Äntligen har snön försvunnit och vårens första tecken har smugit sig upp ur jorden.




Hela gänget på morgonpromenad.


En ståtlig bock stig länge, länge och studerade oss och hundarna på morgonpromenaden.


Första vårtecknet.

//Lena