tisdag 27 augusti 2013

Kursstart igår 26/8

Äntligen efter lite drygt två månaders sommaruppehåll så drog vi igår igång höstens första grundkurs. Vilket härligt gäng!
Så bra det gick för er alla redan igår kväll med lite hjälp av oss tre ledare. Träna nu flitigt hemma under veckan, så lyfter vi oss redan en nivå på måndag.

Kursen är full, så vi kan inte ta in fler anmälningar. För er som anmält i sista stund i helgen kommer att beredas plats till nästa kursstart den 28:e oktober.

//Lena & Anette

söndag 18 augusti 2013

Grattis och bättre

Först vill jag passa på att skicka ett JÄTTESTORT GRATTIS till träningskompisen Annika med Keela som idag blev svensk jaktchampion (B-prov) då hon tog sista 1:a-priset på provet i Norrköping!

Bull och jag har kämpat på på dirigeringskursen under dagen. Det har gått mycket bättre idag än igår även om det ännu finns en hel del att slipa på. Supertrötta är vi nu båda två, så det får bli tidigt sänggående.

//Lena


lördag 17 augusti 2013

Träning i Småland

Jag och Bull är på dirigeringskurs i Småland i helgen. Det är sista träningstillfället av tre. Vi har stegrat svårigheten denna gång, så nu syns de ev. brister som finns. Bull har mognat mycket under sommaren, men idag blev det lite för mycket störningar för att han riktigt skulle reda ut alla övningar. Det är bara att fortsätta träna på och backa lite med vissa saker och grunda ännu mer.

//Lena



tisdag 13 augusti 2013

Grundkursen med start den 26/8 - endast reservplatser

Grundkursen med start den 26/8 är nu full.
Vill du gärna gå kursen går det bra att skicka in en anmälan via anmälningsformuläret så sätter vi upp dig på reservlistan. Vi kommer att fylla på från listan i turordning vid ev. återbud. Den som inte kan erbjudas plats till den 26/8 har då en garanterad plats till grundkursen med start den 28/10.

Välkomna

//Lena & Anette

onsdag 7 augusti 2013

Kursinbjudan till grundkursen den 26/8 är nu utskickad

Kursinbjudan till grundkursen den 26/8 är nu utskickad via mail till er som anmält er till kursen.

Vi har nu endast 2 platser kvar till den grundkursen, så önskar du en plats skynda dig att anmäla.

Välkomna

//Lena & Anette

fredag 2 augusti 2013

Inbjudan till grundkursen som startar den 26/8 - kursinbjudan kommer att skickas till er per mail på måndag

För alla er som anmält er till grundkursen som startar den 26/8 kommer kursinbjudan att skickas till er per mail på måndag. Alla som hittills har anmält sig har en plats på kursen (även om du ännu inte fått ett bekräftelsemail).

Några enstaka platser finns kvar till kursen, så har du ännu inte anmält skynda dig att göra detta!

//Lena & Anette

Dömt WT hela dagen

Idag har jag varit i Hörbytrakten och dömt Tollarspecialens WT. Jag dömd station 5 som var en halvdold enkelmarkering för nybörjarhundarna och en dirigering för öppenklasshundarna. Det var ca 100 startande hundar, och med så många hundar blir resultaten naturligtvis blandat. Jag fick se några mycket väl genomarbetade hundar - ett flertal av dem från Tyskland, men också en hel del med 0-pris som de flesta av dem hade mycket svårt med de ca 4-5 meter fotgående som ingick i stationen. När fotgående och ledarskap inte fungerar, så fallerar även apporteringen i majoriteten av fallen.

Ett tips - träna fortgående utan förväntan i mängder!

//Lena