måndag 31 mars 2014

Kanonbra jobbat!

Underbart duktiga kursare ikväll!
Sitt/stanna kvar funkade som en dans, så nu blir det inkallning nästa gång.
Fotgående utan att hålla i kopplet 4:e gången - det trodde ni inte när vi träffades vid första tillfället. Ni är hur duktiga som helst!

//Lena & Anette



söndag 30 mars 2014

Snart tävlingssäsong

Snart är tävlingssäsongen igång igen. Jag och Susanne arrangerar årets första nkl-prov den 13 april. Provmarken är avsynad, provupplägget spikat och idag har jag även hämtat viltet, så vi är redo.

//Lena

lördag 29 mars 2014

Linjer och mer linjer

Jag och Carina var i eftermiddags ute i det underbara vädret och tränade linjer med hundarna. Det har släppt riktigt bra med Bull nu, även helblint.

//Lena

tisdag 25 mars 2014

Kvällspromenad

Jo det är sant. Vitsipporna har redan kommit. Dessa små plockade jag med mig hem från kvällspromenaden med hundarna idag.



//Lena

måndag 24 mars 2014

3:e kursomgången ikväll

Kanonbra jobbat på kursen ikväll! Kan inte minnas när vi senast hade en kurs där i princip samtliga fick till powersitt vid första träningstillfället.
Träna på flitigt hemma, så når vi snart "himlen".

För er som lämnat grundkursen bakom er - glöm inte anmäla till fortsättningskursen i vår. Anmälan via hemsidan, www.hundkorskolan.se.

//Lena & Anette

torsdag 13 mars 2014





Mitt absoluta vårtecken är här - tussilago! Dessa små underbara blommor plockade jag på morgonrundan med hundarna idag. Man kan inte vakna bättre än med en långrunda med hundarna en vindstilla vårmorgon i gryningen när man får uppleva hur solen sakta vaknar till liv.

//Lena & den fyrbenta klanen

Location:Bästa vårtecknet.

söndag 9 mars 2014

Vårväder och sol





Sam och Bull turades om att skydda ögonen från vårsolen...

//Lena

måndag 3 mars 2014

Grundkursen med start 10/3 - endast reservplatser

Grundkursen med start den 10/3 är full. Det går dock fortfarande bra att anmäla till kursen så sätter vi upp er på reservlistan. Om vi inte kan bereda er en plats till kursen är ni garanterade en plats till grundkursen med start den 12/5.

//Lena & Anette