söndag 27 april 2014

Morgonrundefynd
Storm (9 månader) fyndade en i hans tycke en fin vinge på morgonpromenaden. Den bar han stolt, snyggt och prydligt hela långrundan på nästan 45 min. Sedan lämnade han fint av den till mig för "slutförvaring" i soptunnan där hemma.

//Lena

söndag 20 april 2014

WT i Bromölla idag

Jag, Bull och Knox har varit på WT i Bromölla idag. Premiär i ökl med Bull, några av dirigeringarna efter störningar var för svåra men jag är ändå nöjd med premiären. 7:e plats av 20 hundar med 75 poäng, 10, 10, 20, 15, 20.
Knox startade i ekl och blev 5:a av 15 hundar med en försmädlig 12 på en dirigering i motvind, 87 poäng - 20, 12, 18, 18, 19.


Några bilder på träningskompisarna Annika, Susanne och Knox som tydligt visade att han var törstig efter en av stationerna.

//Lena

Fler som hade otur i torsdags?

Hoppas inte det var fler än jag som hade otur i torsdags kväll...
Jag kom aldrig till Blåkulla.
//Lena

lördag 19 april 2014

Glad Påsk!

Två underbara dagar på favoritstället Sågknorren i Halland, vattenträning, god mat och underbar avkoppling.//Lena

söndag 13 april 2014

Arrangör idag

Något urblåst pga aprilvädret och nu nyduschad har jag äntligen sjunkit ned en stund i soffan efter att tillsammans med Susanne arrangerat SSRK södras nkl-prov idag. Att arrangera prov är kul, men också en hel del jobb - mark, funktionärer och domare ska fixas, prov läggas upp, vilt fixas och tinas, fika och lunch ordnas, alla funktionärer få sina roller och en drös med pappersarbete ordnas. Körde hemifrån kl 6.15 i morse och var hemma igen närmare kl 19, då skulle våra hundar ut, kvällsmat ordnas och Sam i säng.

Ett stort tack till våra funktionärer och domare för all hjälp! Utan alla er som ställer upp på er fritid blir det inga prov.
Stort tack till markägare/jägare för lån av marken!

//Lena


söndag 6 april 2014

Dirigeringskurs

Jag och Bull har varit på kurs hos Birgitta hela helgen. Många bra övningar, och vi har stretchat en hel del. Det känns som om det lossnat ordentligt med dirigeringarna med Bull. Nu gäller det att våga köra på och stretcha övningarna efter hand.

Supertack Birgitta för en trevlig helg.

//Lena